Sunborn Events, Gil Marsalla & Directo Productions present

60th Anniversary World Tour

Starring the internationally acclaimed

Nathalie Lermitte

”… One marvels at the resonant voice of Nathalie Lermitte…”

”… Nathalie Lermitte brings the spirit of Piaf to life…”

”… Nathalie Lermitte: the world calls her Piaf…”

“…It is because she is a great singer and a great actress, that she does not imitate Piaf…
but that she is Piaf on stage! …”

Sensaatiomaisen upea musiikkielämys kertoo Edith Piafin uskomattoman elämäntarinan

Ranskalainen Piaf! The Show -musiikkispektaakkeli saapuu Helsinkiin ja Turkuun joulukuussa! Gil Marsallan ohjaama Piaf! The Show on kunnianosoitus Ranskan kaikkien aikojen arvostetuimmalle laulajalle Edith Piafille, ja se kertoo Pariisin varpusen uskomattoman elämäntarinan hänen unohtumattomien laulujensa kautta.

Edith Piafin kuolemasta tulee tänä syksynä kuluneeksi tasan 60 vuotta. Tragedioiden ja intohimoisten rakkaussuhteiden sävyttämä elämä vei Edith Piafin Pariisin slummeista parrasvaloihin, ja uran varrella syntyivät ikoniset kappaleet kuten La vie en rose, Non, je ne regrette rien, La foule sekä Padam padam. Esityksessä Piafin lauluja tulkitsee ylistetty, upeaääninen ranskalainen laulaja Nathalie Lermitte.

Vuodesta 2015 asti maailmalla kiertäneen Piaf! The Show’n on nähnyt jo yli miljoona ihmistä, ja sitä on esitetty yli 50 maassa yli 600 kertaa. Esitys on muun muassa myynyt loppuun legendaarisen Carnegie Hall:in New Yorkissa ja Olympia-teatterin Pariisissa. Kyseessä on tämän vuosikymmenen menestynein ranskalaisshow.

Esitys koostuu kahdesta 45 min näytöksestä, joiden välissä on puoliaika.

Upea musiikkielämys on mahdollista nähdä Helsingin Musiikkitalossa sunnuntaina 3.12. klo 14 ja 19 ja Turun Logomossa maanantaina 4.12. klo 19.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 28.8.2023. Helsingin Musiikkitalon esitysten liput myy Ticketmaster ja Logomon esityksen Lippupiste.

PIAF – THE SHOW!

Esityksen kesto noin 1 h 50 min,
sisältäen väliajan

Liput alk. 43 €

Helsingin Musiikkitalo
sunnuntaina 3.12.2023 klo 14 ja 19

HBL 2 IN 1 TARJOUS:
Helsingin Musiikkitalo

sunnuntaina 3.12.2023 klo  19

Logomo, Turku
maanantaina 4.12. klo 19